MORE THAN STYLING...

Welkom op onze site, wij heten Marieke Spruijt en Dánica Hooi en zijn samen ROOMR. Wij hebben jarenlang werkervaring opgedaan als proces- en projectmanager bij het ontwerpen en realiseren van grootschalige vastgoedprojecten.

Als samenwerkende collega's kwamen wij er al snel achter dat we een grote interesse deelden, namelijk interieurs en styling. Gezamenlijk besloten wij om deze passie om te zetten in een nieuwe uitdaging met een bedrijf dat zich richt op vastgoed en styling. Niet alleen verzorgen wij met veel enthousiasme voor particulieren het verkoopklaar maken van hun woning, maar ook professionele vastgoedeigenaren ondersteunen wij bij het optimaal presenteren van hun onroerend goed aan de hand van vastgoedstyling.

Met succes hebben we de opleiding tot gecertificeerd verkoopstylist afgerond bij een Qfor gecertificeerd en erkend opleidingsinstituut, Styling Concepts Group. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV), het eerste en grootste landelijk netwerk in ons land. Maar ROOMR gaat nog een stap verder. Onze kennis van het managen van projecten en onze bouwkundige achtergrond zorgt er voor dat ROOMR meer is dan alleen stylen.

Voor zowel particulieren opdrachtgevers als ontwikkelaars en andere organisaties verzorgen wij projectmanagement en bouwbegeleiding gedurende de voorbereiding van een project en tijdens de realisatie ervan. Wij zijn in staat uw wensen te vertalen in adviezen, maar begeleiden u ook graag tijdens de realisatie daarvan. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk voor het inschakelen van partijen.

Met oog voor detail, groot gevoel voor sfeer en stijl en een passie voor zowel interieur als exterieur helpen wij u bij het ontwerpen, realiseren en optimaal presenteren van uw woning of vastgoed.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Ga naar de homepage
Ga naar de index

Contact
Marieke Spruijt
06 - 421 323 76


Dánica Hooi
06 - 431 230 76

Informatie
Disclaimer
Webdesign Y.D.